Geräte und Zubehör
Scallops and prawns with XO butter
Zubereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
4 portions
Zutaten
Prawn oil
-
raw tiger prawns large (peeled, reserving shells, heads and prawn meat)500 g
-
garlic cloves3
-
eschalots cut into halves2
-
tomato paste30 g
-
rice bran oil200 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
ground smoked paprika2 tsp
-
dried bay leaves2
XO butter
-
garlic cloves3
-
eschalot1
-
fresh ginger peeled20 g
-
long red chillies trimmed2
-
prosciutto25 g
-
unsalted butter softened100 g
-
sesame oil10 g
-
honey1 tsp
-
soy sauce20 g
-
lime juiced1
Scallops and prawns
-
water250 g
-
fresh scallops in the shell4
-
fresh coriander leaves only, to garnish3 sprigs
-
lime cut into wedges, to serve1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1514 mg
Eiweiß
25.1 g
Brennwert
3530 kJ /
843.7 kcal
Fett
75.5 g
Ballaststoffe
4.4 g
gesättigte Fettsäuren
23.7 g
Kohlenhydrate
21.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Pineapple and orange glazed ham
2 Std.
White chocolate and strawberry trifle
25 Std.
Christmas tiramisu
24 Std. 20 Min
Roast porchetta with fig macadamia stuffing
14 Std.
Plum and caramelised chocolate semifreddo
25 Std.
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 Std. 20 Min
Beef and cashew nut yellow curry
25 Min
Pumpkin Chai Latte
20 Min
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes)
2 Std. 10 Min
Grated Potato Pancakes
35 Min
Apple frangipane tart
1 Std. 20 Min