Geräte und Zubehör
Korean pickled potato salad (peeler)
Zubereitung 15 Min
Gesamt 25 Std. 10 Min
6 portions
Zutaten
Pickled vegetables
-
soy sauce250 g
-
white sugar200 g
-
white wine vinegar250 g
-
daikon (approx. 400-600 g), trimmed, peeled, cut into quarters and finely sliced.1
-
carrot peeled and cut into slices (3 mm)1
-
fresh long red chillies trimmed and thinly sliced, plus extra to garnish2
Potato salad
-
new baby potatoes cut an even size that fit through hole in mixing bowl lid800 g
-
water1600 g
-
sea salt1 tsp
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces, plus extra to garnish3
-
Kewpie mayonnaise200 g
-
sesame oil¼ tsp
-
Lebanese cucumber cut into quarters and sliced1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
2877.9 mg
Eiweiß
7.3 g
Brennwert
2202.6 kJ /
526.4 kcal
Fett
24.1 g
Ballaststoffe
5.1 g
gesättigte Fettsäuren
3.6 g
Kohlenhydrate
65.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Traditional crème brûlée
25 Std.
Asian master stock
1 Std. 45 Min
Mushroom stock paste
1 Std. 35 Min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2 Std. 30 Min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 Std. 20 Min
Prawn balls with pickled vegetables
1 Std. 15 Min
Mini mojito cheesecakes (Nico Moretti)
24 Std. 25 Min
Italian butter
10 Min
Nasi Lemak Basmati
30 Min
Homemade Custard
15 Min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 Min
Dani Valent's Basque cheesecake
2 Std. 10 Min