
Geräte und Zubehör
Pan-fried pork buns
Vorbereitung 1 Std. 15 Min
Gesamt 2 Std.
20 pieces
Zutaten
Pork filling
-
pork mince400 g
-
sea salt1 tsp
-
sugar15 g
-
ground white pepper½ tsp
-
toasted sesame oil1 tsp
-
soy sauce15 g
-
water50 g
Dough
-
water250 g
-
sugar15 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
wheaten flour (see Tips), plus extra to dust500 g
-
sea salt½ tsp
-
vegetable oil1 tsp
Frying the buns
-
vegetable oil2 tbsp
-
water to cook
-
black sesame seeds1 tsp
-
spring onions/shallots thinly sliced2
Nährwerte pro 1 piece
Brennwert
153.2 kcal /
640.4 kJ
Eiweiß
6.8 g
Fett
4.6 g
Kohlenhydrate
20.5 g
Ballaststoffe
0.6 g
gesättigte Fettsäuren
12.4 g
Natrium
124 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Char siu bao pork buns
6 Std. 35 Min
Crayfish pâté
4 Std. 45 Min
Korean fried chicken
4 Std.
Mala Bakkwa
4 Std. 35 Min
Pineapple buns
9 Std. 50 Min
Taro bread
4 Std. 20 Min
Nutty Passionfruit Pork Ribs
1 Std. 15 Min
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2 Std. 30 Min
Teriyaki salmon bao
1 Std. 50 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Japanese Cheese Tarts
1 Std. 55 Min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 Min