Geräte und Zubehör
Pan-fried pork buns
Zubereitung 1 Std. 15 Min
Gesamt 2 Std.
20 pieces
Zutaten
Pork filling
-
pork mince400 g
-
sea salt1 tsp
-
sugar15 g
-
ground white pepper½ tsp
-
toasted sesame oil1 tsp
-
soy sauce15 g
-
water50 g
Dough
-
water250 g
-
sugar15 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
wheaten flour (see Tips), plus extra to dust500 g
-
sea salt½ tsp
-
vegetable oil1 tsp
Frying the buns
-
vegetable oil2 tbsp
-
water to cook
-
black sesame seeds1 tsp
-
spring onions/shallots thinly sliced2
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
124 mg
Eiweiß
6.8 g
Brennwert
640.4 kJ /
153.2 kcal
Fett
4.6 g
Ballaststoffe
0.6 g
gesättigte Fettsäuren
12.4 g
Kohlenhydrate
20.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Gua bao (braised pork belly in bao buns)
2 Std.
Triple chocolate layer cake
5 Std. 20 Min
Cotton soft Japanese cheesecake
1 Std. 45 Min
Mala bakkwa (Chinese pork jerky)
24 Std. 40 Min
Soy milk and Mantou buns
6 Std.
Baguettes
3 Std. 45 Min
Tangzhong milk bread
2 Std. 45 Min
Beetroot ciabatta
15 Std.
Mantou buns
1 Std. 30 Min
Pineapple buns
9 Std. 50 Min
Steamed pork buns (baozi)
2 Std. 30 Min
Magnolia Kitchen macadamia and white chocolate brioche scrolls
5 Std. 35 Min