Geräte und Zubehör
Pan-fried pork buns
Zubereitung 1 Std. 15 Min
Gesamt 2 Std.
20 pieces
Zutaten
Pork filling
-
pork mince400 g
-
sea salt1 tsp
-
sugar15 g
-
ground white pepper½ tsp
-
toasted sesame oil1 tsp
-
soy sauce15 g
-
water50 g
Dough
-
water250 g
-
sugar15 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
wheaten flour (see Tips), plus extra to dust500 g
-
sea salt½ tsp
-
vegetable oil1 tsp
Frying the buns
-
vegetable oil2 tbsp
-
water to cook
-
black sesame seeds1 tsp
-
spring onions/shallots thinly sliced2
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
124 mg
Eiweiß
6.8 g
Brennwert
640.4 kJ /
153.2 kcal
Fett
4.6 g
Ballaststoffe
0.6 g
gesättigte Fettsäuren
12.4 g
Kohlenhydrate
20.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
HongKong Style Soy Braised Chicken
Keine Bewertungen
Bibimbap (beef rice bowl)
1 Std. 25 Min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1 Std. 5 Min
Soy Sauce Chicken
45 Min
Korean Ginseng Chicken
1 Std. 10 Min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 Min
Lotus Leaf Glutinous Rice
1 Std. 35 Min
Nutty Passionfruit Pork Ribs
1 Std. 15 Min
Salted Chicken
5 Std. 10 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Cotton soft Japanese cheesecake
1 Std. 45 Min
Sticky pork belly with jasmine rice
1 Std.