Geräte und Zubehör
Raspberry chiffon cake
Zubereitung 25 Min
Gesamt 5 Std. 15 Min
12 portions
Zutaten
Cake
-
eggs7
-
self-raising flour300 g
-
grapeseed oil (see Tips)200 g
-
lemon juice40 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
water160 g
-
caster sugar220 g
-
cream of tartar1 pinch
-
salt1 pinch
Raspberry cream
-
pouring (whipping) cream (see Tips)200 - 250 g
-
raspberry jam strained (approx. 100 g before straining - see Tips)70 g
-
fresh raspberries for decorating
-
edible flowers for decorating (optional)
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
243.2 mg
Eiweiß
7.4 g
Brennwert
1824.3 kJ /
434.4 kcal
Fett
27.3 g
Ballaststoffe
1.2 g
gesättigte Fettsäuren
7.5 g
Kohlenhydrate
41 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Barbecue
102 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Apple and date cake
1 Std. 30 Min
Strawberry and Raspberry Jam
20 Min
German Cookies
1 Std. 10 Min
Strawberry jam
55 Min
Café-style banana bread
1 Std. 45 Min
Apple shortcake
1 Std. 50 Min
Kuih Bangkit (Melt-in-Mouth Coconut Cookies)
2 Std.
Mini French apple cakes
1 Std. 35 Min
Poppy Seed and Orange Cake
1 Std. 30 Min
Whole orange cake with spiced syrup
2 Std. 20 Min
Coffee date muffins
35 Min
Blueberry crumble slice
1 Std. 15 Min