Geräte und Zubehör
Bot chien (rice flour cake) with pickled vegetables
Zubereitung 55 Min
Gesamt 26 Std. 50 Min
4 portions
Zutaten
Bot chien (rice flour cake)
-
vegetable oil plus extra for greasing1 tsp
-
water1120 g
-
rice flour210 g
-
arrowroot flour1 tbsp
-
salt¼ tsp
Pickled vegetables
-
white wine vinegar100 g
-
sugar70 g
-
salt½ tsp
-
carrot peeled into ribbons50 g
-
daikon peeled into ribbons50 g
Dipping sauce
-
fresh long red chilli trimmed, deseeded if preferred and cut into halves1
-
soy sauce2 tbsp
-
Chinese black vinegar1 tbsp
-
caster sugar1 tbsp
Assembly
-
soy sauce2 tsp
-
vegetable oil2 tsp
-
eggs4
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices2
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1385.4 mg
Eiweiß
12.4 g
Brennwert
1958.1 kJ /
466.2 kcal
Fett
17.6 g
Ballaststoffe
2.4 g
gesättigte Fettsäuren
2.7 g
Kohlenhydrate
63.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Lemon tart
2 Std. 15 Min
Asian master stock
1 Std. 45 Min
Coconut and Osmanthus Jelly
3 Std. 20 Min
Kuih Bangkit (Melt-in-Mouth Coconut Cookies)
2 Std.
Miso soup and sake seafood with rice
1 Std. 5 Min
Chinese greens with XO sauce
1 Std. 50 Min
Bun bo vien cha gio (meatballs and noodles with spring rolls)
1 Std. 10 Min
Dim sum 'Shao mai'
2 Std.
Mushroom Meat Sauce
50 Min
Taiwanese sticky rice
1 Std. 40 Min
Char siu bao pork buns
6 Std. 35 Min
Cha gio (spring rolls)
55 Min