Geräte und Zubehör
Fish and mixed vegetable parcels
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
4 portions
Zutaten
-
extra virgin olive oil80 g
-
salt plus extra to taste¾ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste½ tsp
-
grated lemon zest2 tbsp
-
white fish fillets (120-200 g each - see Tips)4
-
mixed vegetables (e.g. carrots, zucchini, celery stalks, turnip), cut into pieces200 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
lemon juice (approx. 1 lemon)50 g
-
water500 g
-
potatoes peeled, cut into slices (3 mm)400 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
610.2 mg
Eiweiß
43.2 g
Brennwert
1869.3 kJ /
445.1 kcal
Fett
23.3 g
Ballaststoffe
3 g
gesättigte Fettsäuren
4 g
Kohlenhydrate
13.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Steamed salmon with broccoli pesto
25 Min
Asian-style fish fillets
30 Min
Chicken cacciatore
50 Min
Potato cakes
45 Min
Fish fillets with fresh corn polenta
1 Std. 5 Min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 Std. 10 Min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
45 Min
Rice salad
1 Std.
Fish with ginger lime sauce
35 Min
Pasta with tuna
30 Min
Salmon, asparagus and potato salad
40 Min
Linguine with salmon and herbs
25 Min