Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- butter, for greasing
- 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 100 g cheddar cheese, cut into pieces (3 cm)
- 100 g mozzarella cheese, cut into pieces (3 cm)
Chicken mince
- 10 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1000 g skinless, boneless chicken thighs, partially frozen and cut into pieces (4-5 cm)
- 2 garlic cloves
- 50 g olive oil
- 200 g white wine
- 250 g fresh portobello mushrooms, cut into thin slices (5 mm)
- 200 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into quarters
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 50 g plain flour
- ½ tsp ground black pepper
Sauce
- 800 g milk
- 100 g pouring (whipping) cream
- 80 g butter
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 100 g plain flour
Assembly
- 12 sheets fresh lasagne sheets (375g)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 3020.9 kJ / 719.3 kcal
- Eiweiß
- 42.6 g
- Kohlenhydrate
- 34.9 g
- Fett
- 45.5 g
- gesättigte Fettsäuren
- 22.5 g
- Ballaststoffe
- 3 g
- Natrium
- 836.8 mg
Alternative Rezepte
Beef stroganoff
35min
Chicken fusilli with mushrooms
40min
Beef goulash with dumplings
1h 45min
Pork fillet with mustard
35min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Shepherd's pie
55min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Pork, apricot & coconut wraps
50min
Creamy mushroom and chicken zoodles
40min
Lemon and lamb pie with filo topping
2 Std. 40 Min
Mushroom and bacon pasta
30min
Classic meatloaf
1h 35min