Risoni with salmon and spinach
TM6 TM5 TM31

Risoni with salmon and spinach

4.3 ( 184 Bewertungen )

Zutaten

  • 200 g fresh baby spinach leaves
  • 100 g cherry tomatoes cut into halves (optional)
  • 1 garlic clove
  • 1 brown onion cut into halves (approx. 120 g)
  • 2 tsp paprika
  • 20 g olive oil
  • 600 g water
  • 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 3 fresh boneless salmon fillets (approx.150 g each)
  • ¼ tsp salt plus extra to season
  • 2 pinches ground black pepper plus extra to season
  • 170 g dried risoni pasta
  • 200 g pouring (whipping) cream
  • 2 tsp cornflour
  • 1 tbsp lemon juice
  • 2 sprigs fresh basil leaves only
  • 1 lemon cut into wedges, for serving (optional)

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
633.5 kcal / 2661 kJ
Eiweiß
33 g
Fett
39.2 g
Kohlenhydrate
34.6 g
Ballaststoffe
6 g
gesättigte Fettsäuren
17 g
Natrium
577.2 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte