Geräte und Zubehör
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
Zubereitung 15 Min
Gesamt 35 Min
6 portions
Zutaten
Chicken and peanut sauce
-
skinless chicken thigh fillet cut into halves1000 g
-
roasted unsalted peanuts250 g
-
garlic cloves2
-
coconut milk400 g
-
ketjap manis30 g
-
dried chilli flakes1 tsp
-
lime zested (no white pith) and juiced1
-
salt1 ½ tsp
-
jasmine rice300 g
-
water1000 g
Chilli-cucumber salad
-
continental cucumber deseeded and cut into thin slices½
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices3
-
fresh coriander (approx. 30 g), leaves only1 bunch
-
fresh long green chillies trimmed and cut into halves1 - 2
-
fresh long red chilli trimmed and cut into halves1
-
honey30 g
-
soy sauce40 g
-
sesame oil½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1460.4 mg
Eiweiß
46.4 g
Brennwert
3148.5 kJ /
749.6 kcal
Fett
39.3 g
Ballaststoffe
6.7 g
gesättigte Fettsäuren
14.4 g
Kohlenhydrate
50.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Meals in a Flash
91 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Spiced lamb pie
40 Min
Lamb shanks with risoni and feta
3 Std. 50 Min
Sour cream and chicken enchiladas
1 Std. 10 Min
Pork san choy bau
25 Min
Sticky sesame chicken
40 Min
Thai chicken wraps
40 Min
Meatballs in red pepper sauce
30 Min
Chorizo and chicken pasta
50 Min
Creamy coconut chicken curry
30 Min
Asian chicken noodle salad
45 Min
Beef ragu
1 Std. 25 Min
Asian-style pork noodles
1 Std.