Geräte und Zubehör
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
Zubereitung 30 Min
Gesamt 55 Min
25 pieces
Zutaten
-
red onion½
-
fresh parsley leaves only (approx.½ a bunch )30 g
-
garlic cloves4
-
beef mince broken into pieces500 g
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roasted pine nuts75 g
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eggs2
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dried currants100 g
-
kecap manis35 g
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paprika1 tbsp
-
dried chilli flakes2 tsp
-
panko breadcrumbs100 g
-
sea salt to taste1 - 2 tsp
-
ground black pepper to taste½ - 1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
216.5 mg
Eiweiß
5.1 g
Brennwert
442.8 kJ /
105.8 kcal
Fett
6.6 g
Ballaststoffe
0.7 g
gesättigte Fettsäuren
1.8 g
Kohlenhydrate
7.1 g
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