Geräte und Zubehör
Pumpkin and ricotta cannelloni (Skinnymixers)
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
6 portions
Zutaten
-
pumpkin cut into cubes (1 cm)300 g
-
brown onion cut into quarters1
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil plus extra for frying20 g
-
fresh sage leaves plus extra for frying3
-
canned diced tomatoes400 g
-
tomato paste50 g
-
water150 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)30 g
-
fresh English spinach trimmed and cut into pieces (approx. 5 cm)50 g
-
ricotta (see Tips)300 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
ground nutmeg⅛ tsp
-
cannelloni shells (see Tips)250 g
-
pine nuts toasted, for sprinkling
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1396.3 mg
Eiweiß
12.4 g
Brennwert
1229.6 kJ /
292.8 kcal
Fett
18.6 g
Ballaststoffe
5.4 g
gesättigte Fettsäuren
7 g
Kohlenhydrate
16.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Skinnymixers 'A Little Taste of...'
9 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Spiced lamb pie
40 Min
Black bean enchiladas
1 Std. 20 Min
Silverbeet and mushroom calzone
2 Std.
Lentil and pumpkin pot pies
1 Std. 25 Min
Pumpkin risotto with bacon
40 Min
Vegetarian sausage rolls
40 Min
Filo spinach slice
55 Min
Mexican stack
45 Min
Feta, spinach and potato frittata
1 Std.
Spinach and feta galette
1 Std. 50 Min
Salmon and corn cakes (10-12 months)
2 Std. 20 Min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1 Std. 15 Min