White fish and lemon risotto
TM6 TM5 TM31

White fish and lemon risotto

3.6 (57 Bewertungen)

Zutaten

  • 6 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
  • 2 - 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra finely sliced, to garnish
  • 300 g white fish fillet, cut into pieces (2-3 cm)
  • 2 tbsp olive oil
  • 180 g Arborio rice
  • 160 g verjuice
  • 2 - 3 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 400 g water
  • ½ lemon, zest only, no white pith and grated
  • 1 - 2 pinches sea salt, to taste
  • 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
  • 2 - 3 tsp butter, to serve (optional)

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
2745.7 kJ / 656.3 kcal
Eiweiß
37.4 g
Kohlenhydrate
81.6 g
Fett
20.5 g
gesättigte Fettsäuren
5.3 g
Ballaststoffe
4.4 g
Natrium
155.3 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte