Geräte und Zubehör
Herbed chicken hors d'oeuvres
Zubereitung 15 Min
Gesamt 35 Min
20 portions
Zutaten
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
fresh thyme or fresh mixed herbs, leaves only3 sprigs
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces1 - 2
-
brown onion (appox. 150 g), cut into halves1
-
skinless chicken breast fillets cut into cubes (3 cm), chilled or semi-frozen500 g
-
feta cheese cut into cubes (1 cm)90 g
-
fresh breadcrumbs60 g
-
sea salt to taste2 pinches
-
ground black pepper to taste2 pinches
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
96.4 mg
Eiweiß
6.8 g
Brennwert
213.1 kJ /
50.7 kcal
Fett
1.6 g
Ballaststoffe
0.3 g
gesättigte Fettsäuren
0.8 g
Kohlenhydrate
2.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Lamb and feta meatballs
30 Min
Cranberry chocolate snack bars
1 Std. 40 Min
Ham and cheese quinoa muffins
1 Std. 30 Min
Meatballs with tomato sauce
40 Min
Beef balls with peanut sauce (10-12 months)
50 Min
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1 Std. 15 Min
Orange sesame chicken with broccoli and noodles
45 Min
Baked rice croquettes
1 Std. 30 Min
Fish balls with yoghurt sauce
1 Std. 50 Min
Zucchini, ham and corn bites
40 Min
Hunter's lemon chicken rissoles
1 Std.
Pizza pockets
1 Std. 50 Min