Geräte und Zubehör
Chicken and capsicum souvlaki with rice
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 5 Min
6 portions
Zutaten
Marinade
-
fresh ginger peeled and cut into thin slices20 g
-
garlic cloves2
-
soy sauce100 g
-
honey50 g
-
toasted sesame oil to taste1 - 2 tsp
-
25 g hoisin saucebarbecue sauce25 g
-
ground black pepper1 pinch
Chicken and rice
-
skinless chicken breast fillets cut into cubes (2-3 cm)800 g
-
mixed capsicums (eg red, yellow, green) deseeded and cut into pieces (2-3cm)400 g
-
Vegetable stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookbook)1 tsp
-
salt½ tsp
-
long grain white rice300 g
-
water1000 g
-
cornflour (starch)2 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
38 g
Brennwert
1708 kJ /
408 kcal
Fett
3 g
Ballaststoffe
3.1 g
Kohlenhydrate
55 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Fabulous Flavour on Every Level
72 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Sweet and sour meatballs with vegetables
50 Min
Layered chicken dinner
1 Std. 45 Min
Beef stroganoff
35 Min
Meatballs with tomato sauce
40 Min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 Min
Sliders with sunflower sauce
40 Min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 Min
Glazed chicken with hasselback pumpkin
1 Std. 35 Min
Layered chicken dinner
1 Std. 45 Min
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
40 Min
Stir-fry beef bowl
35 Min
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30 Min