Geräte und Zubehör
Thai beef salad with noodles
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std.
2 portions
Zutaten
-
fresh long red chilli deseeded if preferred, cut into pieces, plus extra finely sliced, to serve½ - 1
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
palm sugar 2 cm cube1 tsp
-
lime zested and juiced, plus 1 extra lime, cut into wedges, to serve1
-
sesame oil2 tsp
-
beef rump steak300 g
-
water500 g
-
vermicelli noodles50 g
-
fresh mint leaves only, plus extra to garnish4 sprigs
-
fresh coriander leaves only, plus extra to garnish6 - 8 sprigs
-
fish sauce1 tbsp
-
Lebanese cucumber cut into matchsticks1
-
cherry tomatoes cut into halves100 g
-
bean sprouts80 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
860.5 mg
Eiweiß
37.8 g
Brennwert
1810.3 kJ /
432.7 kcal
Fett
12.6 g
Ballaststoffe
7.2 g
gesättigte Fettsäuren
3.7 g
Kohlenhydrate
49.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Cooking for Me and You
70 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Asian chicken noodle salad
45 Min
Chilli beef with lemon feta
30 Min
Thai beef salad
1 Std. 20 Min
Chicken pad thai
55 Min
Korean barbecue chicken with rice
45 Min
Thai green chicken curry
30 Min
Quick massaman beef curry
40 Min
Curry laksa
45 Min
Pork san choy bau
25 Min
Thai chilli chicken and basil
30 Min
Asian-style pork noodles
1 Std.
Thai red chicken curry
30 Min