Geräte und Zubehör
Seafood con arroz
Zubereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
6 portions
Zutaten
-
chorizo cut into thin slices (approx. 5 mm)250 g
-
brown onion cut into quarters120 g
-
garlic cloves2
-
saffron threads½ tsp
-
tomato paste1 tbsp
-
water700 g
-
liquid fish stock (see Tips)200 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tbsp
-
Arborio rice300 g
-
skinless, boneless chicken thighs cut into pieces (2-3 cm)200 g
-
fresh mussels scrubbed and debearded300 g
-
olive oil2 tsp
-
peeled raw prawns deveined250 g
-
frozen peas200 g
-
lemon juice60 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, finely chopped3 sprigs
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
lemon cut into wedges, to serve1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1297.3 mg
Eiweiß
40.5 g
Brennwert
2229.7 kJ /
530.9 kcal
Fett
18.7 g
Ballaststoffe
5.6 g
gesättigte Fettsäuren
6.1 g
Kohlenhydrate
46.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Catch of the Day
10 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Mediterranean seafood rice with chorizo
1 Std. 5 Min
Gruyère salmon patties with salad
1 Std. 20 Min
White fish and lemon risotto
30 Min
Pasta with tuna
30 Min
Asian-style fish fillets
30 Min
Meatloaf with mushroom sauce
1 Std. 15 Min
Spaghetti carbonara
35 Min
Eggplant rotolo
1 Std. 40 Min
Prawns in chilli butter with risoni and herb salad
30 Min
Risotto with zucchini and prawns
1 Std. 15 Min
Linguine with salmon and herbs
25 Min
Classic mushroom risotto
30 Min