Geräte und Zubehör
Gluten free ANZAC biscuits
Zubereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
24 portions
Zutaten
-
unsalted butter cut into pieces130 g
-
water2 tbsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
golden syrup2 tbsp
-
salt¼ tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
quinoa flakes100 g
-
brown rice flour (see Tips)70 g
-
green banana flour (see Tips)40 g
-
raw sugar120 g
-
desiccated coconut100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
104.2 mg
Eiweiß
2.5 g
Brennwert
528.9 kJ /
125.9 kcal
Fett
7.7 g
Ballaststoffe
1 g
gesättigte Fettsäuren
5.5 g
Kohlenhydrate
11.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Good food, gluten free
94 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Gluten free gingerbread cookies
2 Std. 35 Min
Gluten free sourdough bread
192 Std. 20 Min
Quinoa ANZAC biscuits
1 Std.
Quinoa choc-chip biscuits
35 Min
Gluten free fruit and nut loaf
55 Min
Gluten free self-raising flour
10 Min
Gluten free flour mix
10 Min
Gluten free hot cross buns
3 Std. 25 Min
Chunky choc nut brownie
35 Min
Sesame and chia seed loaf
2 Std. 20 Min
Apricot macadamia biscuits
40 Min
Chia and pepita gluten free loaf
1 Std. 25 Min