Geräte und Zubehör
Gruyère salmon patties with salad
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
4 portions
Zutaten
Gruyère salmon patties
-
wholemeal bread torn into pieces (approx. 2 slices)80 g
-
olive oil plus extra for drizzling20 g
-
unsalted butter cut into pieces50 g
-
floury potatoes peeled and cut into cubes (1 cm)350 g
-
water50 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
spring onions/shallots cut into pieces4
-
fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 150 g each), cut into pieces (3 cm)3
-
Gruyère cheese cut into 8 pieces40 g
-
olive oil spray
Salad
-
mixed baby salad leaves120 g
-
cherry tomatoes cut into halves100 g
-
salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
olive oil1 tbsp
-
balsamic vinegar2 tsp
-
lemon cut into wedges, to serve (optional)1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
738.9 mg
Eiweiß
11.3 g
Brennwert
1671.5 kJ /
398 kcal
Fett
29.1 g
Ballaststoffe
4.7 g
gesättigte Fettsäuren
11.2 g
Kohlenhydrate
20.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Quick and easy meals: Salmon
8 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1 Std.
Feta, spinach and potato frittata
1 Std.
Cauliflower gratin
1 Std.
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
45 Min
Risoni with salmon and spinach
25 Min
Lamb and feta meatballs
30 Min
Classic mushroom risotto
30 Min
Mini pad Thai frittatas
40 Min
Tuna mornay
45 Min
Linguine with salmon and herbs
25 Min
Lamb shanks with risoni and feta
3 Std. 50 Min
Risotto with zucchini and prawns
1 Std. 15 Min