Geräte und Zubehör
Frozen yoghurt bark (Thermomix® Cutter)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 6 Std. 10 Min
6 portions
Zutaten
-
strawberries hulled100 g
-
Greek-style natural yoghurt250 g
-
vanilla sugar (see Tips)5 g
-
caster sugar120 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
17.1 mg
Eiweiß
3.8 g
Brennwert
499.1 kJ /
119.3 kcal
Fett
0.1 g
Ballaststoffe
0.3 g
gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
26.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Marinated chicken with salsa
40 Min
Spaghetti carbonara (TM7)
40 Min
Chicken and avocado risoni salad
40 Min
Tropical jelly with coconut yoghurt (Diabetes)
4 Std. 40 Min
Cinnamon crumpets with autumn fruit (Diabetes)
20 Min
Winter Radish, Citrus and Cashew Cream (Matthew Kenney) Metric
Keine Bewertungen
Herb and garlic dip
10 Min
Butterflied chilli lemon chicken and rice
1 Std. 45 Min
Capsicum chicken and summer squash (Diabetes)
40 Min
Pasta alla Vodka
15 Min
Fruity dream (soft serve ice cream)
5 Min
Quick pulled pork in beer sauce
35 Min