
Geräte und Zubehör
Ricotta dumplings with napoli sauce
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 55 Min
4 portions
Zutaten
Ricotta cheese
-
full cream milk1500 g
-
white vinegar40 g
Dumplings
-
bread stale or frozen, cut into pieces100 g
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)100 g
-
lemon zest only, no white pith½
-
fresh basil leaves only2 sprigs
-
fresh oregano leaves only2 sprigs
-
sea salt1 tsp
-
olive oil for greasing
Napoli sauce
-
brown onion cut into halves1
-
garlic cloves2
-
olive oil30 g
-
canned diced tomatoes400 g
-
tomato passata300 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
water100 g
-
ground black pepper1 pinch
-
Parmesan cheese grated to serve
-
fresh basil leaves only, for garnishing
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
576 kcal /
2419 kJ
Eiweiß
28 g
Fett
29.6 g
Kohlenhydrate
49 g
Ballaststoffe
4.5 g
gesättigte Fettsäuren
14.3 g
Natrium
1904.7 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Mushroom risotto
30 Min
Fresh pasta dough
1 Std.
Jalapeño poppers
35 Min
Gozleme
1 Std. 40 Min
Semolina gnocchi with asparagus
1 Std. 15 Min
Pumpkin and ricotta cannelloni
1 Std. 20 Min
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1 Std.
Cypriot grain salad
45 Min
Melanzane parmigiana
2 Std. 5 Min
Risotto verde
45 Min
Ricotta gnocchi
2 Std.
Gnocchi
1 Std. 40 Min