Geräte und Zubehör
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
4 portions
Zutaten
-
water plus extra to top up (not higher than the 2L maximum fill level)1200 g
-
chicken wings skin on500 g
-
carrot cut into pieces1
-
potato (approx. 100 g), cut into pieces1
-
celery stalk cut into pieces1
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
olive oil1 tsp
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
white rice (medium-grain)150 g
-
egg1
-
lemon juice (approx. 1 lemon)40 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, for garnishing1 sprig
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
243.9 mg
Eiweiß
25.5 g
Brennwert
1521.3 kJ /
363.6 kcal
Fett
18.8 g
Ballaststoffe
2.5 g
gesättigte Fettsäuren
5.6 g
Kohlenhydrate
22.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Postcards from Greece
14 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Coconut rice with Asian inspired pork and eggs
40 Min
Green goodness soup
10 Min
Lamb and barley soup
50 Min
Traditional chicken broth with angel hair pasta
1 Std. 30 Min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
20 Std. 15 Min
Chicken Soup with Egg and Lemon (Avgolemono)
1 Std. 15 Min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1 Std. 5 Min
Cauliflower "fried" rice
45 Min
Revithia (chickpea soup)
24 Std. 40 Min
Oysters with lime granita
5 Min
Asian chicken noodle soup
1 Std. 35 Min
Soutzoukakia ("little sausages") with rice
1 Std.