Thai-style fish cakes
TM6 TM5

Thai-style fish cakes

3.5 ( 58 Bewertungen )

Zutaten

  • oil for greasing
  • 4 fresh Kaffir lime leaves stalks removed
  • 100 g fresh green beans trimmed, cut into halves
  • 2 spring onions/shallots trimmed, cut into pieces
  • 600 g white fish fillets (e.g. snapper, ling, barramundi), cut into pieces (3-4 cm)
  • 100 g Thai red curry paste (see Tips)
  • 60 g coconut cream
  • 1 egg white
  • 500 g water plus extra as needed
  • fresh coriander leaves for garnishing
  • 1 fresh long red chilli thinly sliced, for garnishing

Nährwerte
pro 1 piece
Brennwert
178.5 kcal / 749.5 kJ
Eiweiß
22.1 g
Fett
8.5 g
Kohlenhydrate
2 g
Ballaststoffe
2.8 g
gesättigte Fettsäuren
3.1 g
Natrium
109.4 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte