Geräte und Zubehör
Gluten free sticky date puddings
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 5 Min
12 portions
Zutaten
Sticky date puddings
-
unsalted butter plus extra for greasing100 g
-
raw almonds370 g
-
pitted dates270 g
-
water80 g
-
bicarbonate of soda1 ½ tsp
-
honey140 g
-
eggs3
-
Greek yoghurt70 g
Caramel sauce
-
pouring (whipping) cream250 g
-
brown sugar140 g
-
unsalted butter cut into cubes100 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
pecan nuts for decorating (optional)12
-
ice cream for serving (optional)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
208.7 mg
Eiweiß
11 g
Brennwert
2598 kJ /
618.5 kcal
Fett
44.4 g
Ballaststoffe
5.7 g
gesättigte Fettsäuren
17.7 g
Kohlenhydrate
45.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Good food, gluten free
94 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Custard
10 Min
Beetroot salad
10 Min
Chocolate self-saucing pudding
50 Min
Berry and red wine trifle
4 Std. 50 Min
Gluten free hot cross buns
3 Std. 25 Min
Chunky choc nut brownie
35 Min
Gluten free sausage rolls
2 Std. 5 Min
Gluten free ANZAC biscuits
45 Min
Simple gluten free herb gravy
20 Min
Orange and almond cake
2 Std. 20 Min
Banana, walnut and date loaf (Skinnymixers)
55 Min
Lemon or lime butter
15 Min