Geräte und Zubehör
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
Zubereitung 25 Min
Gesamt 2 Std. 50 Min
8 portions
Zutaten
Green goddess dressing
-
olive oil60 g
-
pouring (whipping) cream30 g
-
garlic clove1
-
eschalot1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh tarragon leaves only4 sprigs
-
fresh basil leaves only2 sprigs
-
avocados (approx. 2 medium avocados), flesh only250 g
-
apple cider vinegar40 g
-
anchovy fillets2
-
lime juice2 tsp
-
salt to taste
-
fresh ground black pepper
Spinach salad
-
white quinoa120 g
-
water for soaking
-
olive oil2 tbsp
-
pomegranate molasses2 tsp
-
fresh baby spinach leaves200 g
-
pomegranate arils only1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portions
Natrium
84 mg
Eiweiß
7.1 g
Brennwert
1155.8 kJ /
275.1 kcal
Fett
22.1 g
Ballaststoffe
3 g
gesättigte Fettsäuren
3.5 g
Kohlenhydrate
11.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Entertaining with Dani Valent
95 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Crunchy quinoa patties with avocado smash
1h 30min
Sweetcorn and black rice salad
1h
Cypriot grain salad
45min
Miso coleslaw
20min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4h 35min
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
1h 15min
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1h
Grain salad lettuce cups (Dani Valent)
1h 55min
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1h 15min
Raw cauliflower tabouli
30min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1h 5min