
Geräte und Zubehör
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 2 Std. 50 Min
8 portions
Zutaten
Green goddess dressing
-
olive oil60 g
-
pouring (whipping) cream30 g
-
garlic clove1
-
eschalot1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh tarragon leaves only4 sprigs
-
fresh basil leaves only2 sprigs
-
avocados (approx. 2 medium avocados), flesh only250 g
-
apple cider vinegar40 g
-
anchovy fillets2
-
lime juice2 tsp
-
salt to taste
-
fresh ground black pepper
Spinach salad
-
white quinoa120 g
-
water for soaking
-
olive oil2 tbsp
-
pomegranate molasses2 tsp
-
fresh baby spinach leaves200 g
-
pomegranate arils only1
Nährwerte pro 1 portions
Brennwert
275.1 kcal /
1155.8 kJ
Eiweiß
7.1 g
Fett
22.1 g
Kohlenhydrate
11.1 g
Ballaststoffe
3 g
gesättigte Fettsäuren
3.5 g
Natrium
84 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Entertaining with Dani Valent
95 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Superfood salmon salad
1 Std. 5 Min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4 Std. 35 Min
Sweet potato and grain salad
1 Std. 30 Min
Raw cauliflower tabouli
30 Min
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 Min
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1 Std. 15 Min
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
50 Std. 15 Min
Asparagus and broad bean salad
25 Min
Miso coleslaw
20 Min
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55 Min
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 Min
Sweetcorn and black rice salad
1 Std.