Geräte und Zubehör
Turmeric fish
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
oil for greasing
-
firm white fish fillets (approx. 600 - 800 g total)4
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
eggs beaten1 - 2
-
blanched almonds50 g
-
garlic cloves2
-
ground turmeric1 tsp
-
fresh dill leaves only1 - 2 sprigs
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
301.3 mg
Eiweiß
11.5 g
Brennwert
401.5 kJ /
95.5 kcal
Fett
5.3 g
Ballaststoffe
0.4 g
gesättigte Fettsäuren
3.8 g
Kohlenhydrate
0.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Eat Well
102 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Mediterranean salmon and couscous parcels
25 Min
Grilled cabbage with blue cheese dressing and bacon
20 Min
Roasted eggplant
1 Std. 35 Min
Pork and lentils with onion and radish pickle
40 Min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 Std. 10 Min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 Min
Fish soup
40 Min
Tuna poke bowl
1 Std.
Steamed coconut and prawn soup
30 Min
Spicy eggs with tomato sauce
30 Min
Coconut turmeric fish curry
40 Min
Thai chicken wraps
40 Min