Geräte und Zubehör
Witloof met ham, gegratineerd met comté
Zubereitung 20 Min
Gesamt 13 Std.
6 porties
Zutaten
De dag ervoor
-
comté kaas in blokjes gesneden120 g
-
water500 g
-
witloof Belgisch, (9 tot 12 stronken, afhankelijk van de grootte), harde kern verwijderd1350 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes gesneden60 g
-
knoflookteentjes geschild en ontkiemd3
-
bloem60 g
-
melk600 g
-
zout
-
gemalen peper
-
gemalen nootmuskaat aan te passen aan de smaak
-
gekookte ham9 - 12 sneetjes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
29 g
Brennwert
1695 kJ /
406 kcal
Fett
22 g
Kohlenhydrate
21 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Koninginnenhapje
55 Min
De eerste hap: Vis, Aardappelen, Bloemkool en Erwtenpuree
Keine Bewertungen
Slow Cooked Ossobuco met saffraanrisotto
Keine Bewertungen
Croquembouche met Sinaasappel Custard en Pure Chocolade
Keine Bewertungen
Bolognesesaus
1 Std. 15 Min
Krokant gebraad met moutbiersaus
2 Std. 40 Min
Kalkoen-Currystoofpot met Rijst
Keine Bewertungen
Gebakken Varkenshaasje met Rijst
1 Std. 20 Min
Macaroni met ham en kaas
1 Std. 20 Min
Waterzooi van Kip
1 Std.
Aardappel- en spruitjespuree
40 Min
Rode kool met appel
1 Std. 10 Min