Geräte und Zubehör
Croquembouche met Sinaasappel Custard en Pure Chocolade
Zubereitung 30 Min
Gesamt 10 Std.
16 portie
Zutaten
Soezendeeg
-
water300 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken160 g
-
zout½ tl
-
suiker20 g
-
bloem240 g
-
eieren (ongeveer 6 middelgrote eieren)350 g
Sinaasappel Custard
-
suiker140 g
-
sinaasappelzeste (van ongeveer 2 sinaasappels)2 eetlepels
-
melk1000 g
-
maïzena (zetmeel)100 g
-
eieren4
-
eierdooiers4
-
vanille-extract, natuurlijk2 tl
Zwarte chocolade
-
pure chocolade kleine stukjes of callets500 g
Montage
-
poedersuiker50 g
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
163 mg
Eiweiß
11.5 g
Brennwert
2041.2 kJ /
487.9 kcal
Fett
28 g
Ballaststoffe
4.3 g
gesättigte Fettsäuren
15.5 g
Kohlenhydrate
47.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Keine Bewertungen
Ossenstaart Shepherd's Pie
Keine Bewertungen
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Keine Bewertungen
Salade van Peer, Blauwe Kaas en Hazelnoten
Keine Bewertungen
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30 Min
Lactosevrije warme chocolademelk
Keine Bewertungen
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50 Min
Courgettesoep met munt
35 Min
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1 Std. 5 Min
Sandwich South Carolina BBQ Pulled Pork
Keine Bewertungen
Verfrissende Melkdrank
5 Min
Hummus Wraps van Erwten, Kerstomaten en Feta
Keine Bewertungen