Geräte und Zubehör
Croquembouche met Sinaasappel Custard en Pure Chocolade
Zubereitung 30 Min
Gesamt 10 Std.
16 portie
Zutaten
Soezendeeg
-
water300 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken160 g
-
zout½ tl
-
suiker20 g
-
bloem240 g
-
eieren (ongeveer 6 middelgrote eieren)350 g
Sinaasappel Custard
-
suiker140 g
-
sinaasappelzeste (van ongeveer 2 sinaasappels)2 eetlepels
-
melk1000 g
-
maïzena (zetmeel)100 g
-
eieren4
-
eierdooiers4
-
vanille-extract, natuurlijk2 tl
Zwarte chocolade
-
pure chocolade kleine stukjes of callets500 g
Montage
-
poedersuiker50 g
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
163 mg
Eiweiß
11.5 g
Brennwert
2041.2 kJ /
487.9 kcal
Fett
28 g
Ballaststoffe
4.3 g
gesättigte Fettsäuren
15.5 g
Kohlenhydrate
47.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vanille-ijs
12 Std.
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Keine Bewertungen
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
40 Min
Mille-feuille van Krab, Erwten en Avocado
Keine Bewertungen
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
3 Std. 10 Min
Spaghetti carbonara
30 Min
Crème anglaise
15 Min
Aalsterse Vlaai
1 Std.
Quiche met Ricotta en Paprika
Keine Bewertungen
Warme chocolademelk van de inca's
40 Min
Klassieke sabayon
15 Min
"Marry Me" - Pasta met Kip
30 Min