Geräte und Zubehör
Soefganiots
Zubereitung 40 Min
Gesamt 2 Std.
20 porties
Zutaten
-
melk250 g
-
gedroogde gist30 g
-
bloem en een beetje meer om te bestuiven500 g
-
kristalsuiker75 g
-
boter75 g
-
eieren2
-
fijn zout1 tl
-
frituurolie en een beetje meer voor het invetten
-
100 g poedersuikerkristalsuiker100 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
5 mg
Eiweiß
1 g
Brennwert
712 kJ /
170 kcal
Fett
3 g
Ballaststoffe
1 g
gesättigte Fettsäuren
1 g
Kohlenhydrate
8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Chanoeka
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas
Keine Bewertungen
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1 Std. 50 Min
Wortelbeignets met avocadosmash, tonijn en wasachtige eieren
Keine Bewertungen
Harira
7 Std.
Citroen en yoghurt dessert
3 Std. 15 Min
Brioche
5 Std.
Napoleon hoedjes
Keine Bewertungen
Gazellehoorns
1 Std.
Chocolade-Sinaasappel Posset
5 Std. 40 Min
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2 Std. 40 Min
Batbout met kaas
30 Min
Drie kaas pides
1 Std. 40 Min