Geräte und Zubehör
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
Zubereitung 55 Min
Gesamt 2 Std. 40 Min
36 stuk
Zutaten
-
rauwe scampi, gepeld20
-
water plus extra voor borstelen1000 gram
-
sushirijst goed afgespoeld250 g
-
rijstazijn plus 2 eetlepels om te borstelen2 eetlepel
-
suiker1 tl
-
zeezout1 tl
-
sriracha saus3 tl
-
mayonaise (kewpie)3 el
-
zonnebloemolie om te bakken
-
bloem140 g
-
maïzena (zetmeel)1 el
-
mineraal water, bruisend260 g
-
nori vel4 vel
-
geroosterd sesamzaad2 el
-
verse jalapeñopepertjes in luciferstokjes gesneden2
-
komkommer in luciferstokjes gesneden, ontpit¼
-
avocado dun gesneden (2 mm)½
-
sojasaus om te dippen
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
1.2 g
Brennwert
194 kJ /
46 kcal
Fett
2 g
Kohlenhydrate
5.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Wij schakelen moeiteloos over naar chef-modus
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Keine Bewertungen
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Keine Bewertungen
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25 Min
Pindakaas Bosbessen Rolls
Keine Bewertungen
Inktvis "à Lagareiro"
Keine Bewertungen
Napolitaanse Pizza
Keine Bewertungen
Kip met 'mole verde' saus
1 Std.
Gyoza met kip en knoflook
45 Min
Speculoos Druiven Tiramisu
1 Std.
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
50 Min
Vegan baklava
Keine Bewertungen
Sushi tacos
1 Std.