
Geräte und Zubehör
Rode kool met appel
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
4 porties
Zutaten
-
appels (bijv. Boskoop), in stukken gesneden200 g
-
rode kool in stukken500 g
-
ui (60 g), gehalveerd1
-
reuzel40 g
-
laurierblad, gedroogd of vers1
-
rode wijnazijn30 g
-
suiker30 g
-
zout½ tl
-
piment, gemalen1 snuifje
-
water150 g
-
groentebouillonpasta1 volle tl
-
rode wijn100 g
-
jeneverbessen2
-
aalbessengelei50 g
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
235 kcal /
981 kJ
Eiweiß
3 g
Fett
11 g
Kohlenhydrate
28 g
Ballaststoffe
4.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Klassiekers
27 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Speculoospasta
10 Min
Aardappel- en spruitjespuree
40 Min
Witloof met ham, gegratineerd met comté
13 Std.
XXL - Pompoensoep
50 Min
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30 Min
Appelmoes
20 Min
Butternut en gembersoep
35 Min
200 g prei fruiten
20 Min
Macaroni met ham en kaas
1 Std. 20 Min
Bolognesesaus
1 Std. 15 Min
Courgettesoep met munt
35 Min
Waterzooi van kip
1 Std.