Geräte und Zubehör
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
6 porties
Zutaten
-
ham, in plakjes50 g
-
uien80 g
-
boter30 g
-
doperwten, bevroren500 g
-
groentebouillonpasta1 el
-
water500 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
verse muntblaadjes10 g
-
honing20 g
-
microgreens (blaadjes)10 g
-
crème fraîche100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
306.6 mg
Eiweiß
6.6 g
Brennwert
694.6 kJ /
166 kcal
Fett
8.4 g
Ballaststoffe
4.8 g
gesättigte Fettsäuren
4.8 g
Kohlenhydrate
17.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Feestelijk Buffet
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35 Min
Spookachtige groene oogbalsoep
30 Min
Romige aspergesoep
25 Min
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35 Min
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
50 Min
Romige champignonsoep
20 Min
Romige erwtensoep
40 Min
Aardappel-preisoep
40 Min
Paprikasoep met basilicumschuim
35 Min
Broccolisoep met volkoren croutons
40 Min
Romige tomatensoep
25 Min
Romige courgettensoep
25 Min