Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
TM6

Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree

4.9 (14 Bewertungen)

Zutaten

  • 20 g sjalotten, gehalveerd
  • 10 g boter
  • 75 g room, 35% vet
  • ½ tl zout, en iets meer om af te werken
  • 225 g diepgevroren doperwtjes
  • ½ tl citroensap, naar eigen smaak
  • 4 sneetjes spek (15 cm)
  • 8 sint-jakobsschelpen, kuit verwijderd
  • gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
  • creme van balsamicoazijn, als afwerking

Nährwerte
pro 1 portie
Brennwert
2805.3 kJ / 667.9 kcal
Eiweiß
62.6 g
Kohlenhydrate
16.1 g
Fett
38.1 g
gesättigte Fettsäuren
18.7 g
Ballaststoffe
6.8 g
Natrium
2644.6 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte