Geräte und Zubehör
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
Zubereitung 15 Min
Gesamt 25 Min
2 porties
Zutaten
-
sjalotten gehalveerd20 g
-
boter10 g
-
room, 35% vet75 g
-
zout en iets meer om af te werken½ tl
-
doperwten, bevroren225 g
-
citroensap naar eigen smaak½ tl
-
sneetjes spek (15 cm)4
-
sint-jakobsschelpen kuit verwijderd8
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak
-
creme van balsamicoazijn als afwerking
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
2644.6 mg
Eiweiß
62.6 g
Brennwert
2805.3 kJ /
667.9 kcal
Fett
38.1 g
Ballaststoffe
6.8 g
gesättigte Fettsäuren
18.7 g
Kohlenhydrate
16.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Vitello tonnato
13 Std.
Champagne en bessen trifle
3 Std. 40 Min
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Keine Bewertungen
Saltimbocca met groenten en risotto Milanese
Keine Bewertungen
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50 Min
Hollandaisesaus
15 Min
Mexicaanse rozemarijnpunch
10 Min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35 Min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35 Min
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9 Std.
Bearnaisesaus
20 Min