Geräte und Zubehör
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
Zubereitung 15 Min
Gesamt 35 Min
8 porties
Zutaten
Bloemkool en truffelpuree
-
teentje knoflook1
-
boter20 g
-
bloemkool in roosjes (3 cm)300 g
-
volle melk100 g
-
truffelolie1 tl
-
zout naar eigen smaak¼ tl
Sint-jakobsschelpen
-
water500 g
-
sint-jakobsschelpen met schelp16
-
verse bieslook fijngehakt, om te garneren
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
160.2 mg
Eiweiß
6 g
Brennwert
271 kJ /
64.5 kcal
Fett
3.4 g
Ballaststoffe
1 g
gesättigte Fettsäuren
1.7 g
Kohlenhydrate
2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Feesttafel
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Keine Bewertungen
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Keine Bewertungen
Bearnaisesaus
15 Min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 Min
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2 Std.
Asperge-watermeloen salade
40 Min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2 Std. 45 Min
Pommes Dauphine
1 Std. 40 Min
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40 Min
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25 Min
Sabayon met sinaasappellikeur
15 Min
Hummus van rode biet
10 Min