
Geräte und Zubehör
Venusschelpen op zeemanswijze
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
4 porties
Zutaten
-
ui100 g
-
teentjes knoflook1 - 2
-
extra vergine olijfolie50 g
-
venusschelpen1000 g
-
paprika poeder1 snuifje
-
witte wijn50 g
-
visbouillon150 g
-
verse peterselie , fijngehakt (enkel de blaadjes)2 el
-
paneermeel1 tl
-
zout (optional)½ tl
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
980 kJ /
235 kcal
Eiweiß
15.85 g
Kohlenhydrate
9.08 g
Fett
14.98 g
Ballaststoffe
0.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Gevarieerd koken elke dag
52 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Roomkaasspread met radijsjes
5 Min
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Keine Bewertungen
Gestoomd paaslam met groentjes
Keine Bewertungen
Gegrilde kaas met champignons
Keine Bewertungen
Sous-vide miso aubergine
2 Std. 45 Min
250 g sjalot fruiten
Keine Bewertungen
Vleesballetjes met parelrijst
Keine Bewertungen
Snoekbaarsfilet met verse maïspolenta
Keine Bewertungen
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1 Std. 35 Min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2 Std. 20 Min
Bellini cocktail
5 Min
Kip met rode paprika
1 Std. 5 Min