Geräte und Zubehör
Venusschelpen op zeemanswijze
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
4 porties
Zutaten
-
ui100 g
-
teentjes knoflook1 - 2
-
extra vergine olijfolie50 g
-
venusschelpen1000 g
-
paprika poeder1 snuifje
-
witte wijn50 g
-
visbouillon150 g
-
verse peterselie , fijngehakt (enkel de blaadjes)2 el
-
paneermeel1 tl
-
zout (optional)½ tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
980 kJ /
235 kcal
Eiweiß
15.85 g
Kohlenhydrate
9.08 g
Fett
14.98 g
Ballaststoffe
0.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Gevarieerd koken elke dag
52 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Sous-vide octopussalade
Keine Bewertungen
Runderpastei met bier
1 Std. 40 Min
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40 Min
Vissticks met tomatensaus
50 Min
Hollandaisesaus
15 Min
Pulled pork met gestoomde broodjes
3 Std.
Mosselen in kruidige tomatensaus
45 Min
Rundergoulash met deegballetjes
1 Std. 30 Min
Omelet met kip op Thaise wijze
50 Min
Zalmtartaar
10 Min
Bearnaisesaus
15 Min