Geräte und Zubehör
Bouillabaisse
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
6 porties
Zutaten
-
ui in tweeën gesneden60 g
-
prei wit, fijngesneden60 g
-
tomaten gevierendeeld300 g
-
knoflookteentje1
-
olijfolie20 g
-
Pastis20 g
-
droge witte wijn100 g
-
water750 g
-
visbouillon5 g
-
tomatenpuree10 g
-
steranijs1
-
kruidnagel1
-
sinaasappelschil van 1 sinaasappel
-
bouquet garni1
-
venkelzaad, gedroogd6 g
-
aardappelen in grote blokjes gesneden200 g
-
prei wit, gesneden60 g
-
wortelen in stukken snijden170 g
-
venkelknol schuin gesneden150 g
-
mosselen, vers, schoongemaakt300 g
-
verse kokkels350 g
-
goudbrasem, gefileerd, schoongemaakt in zes stukken gesneden150 g
-
zalmfilet, vers zonder vel, in zes stukken gesneden200 g
-
kabeljauwfilet, zonder vel in zes stukken gesneden150 g
-
rauwe gepelde langoustines groot6
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
37 g
Brennwert
1507 kJ /
360 kcal
Fett
12 g
Ballaststoffe
6 g
Kohlenhydrate
19 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Klassiekers
27 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 Min
Rijstschotel met appelen
Keine Bewertungen
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55 Min
Pizza met parmaham en walnoten
Keine Bewertungen
Mille-feuille van Krab, Erwten en Avocado
Keine Bewertungen
Krokant gebraad met moutbiersaus
2 Std. 40 Min
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Keine Bewertungen
Hollandaise saus
Keine Bewertungen
Maanzaad-mayonaise
Keine Bewertungen
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40 Min
Pittige Goulash met Donker Bier
Keine Bewertungen
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1 Std. 30 Min