
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 60 g ui in tweeën gesneden
- 60 g prei wit, fijngesneden
- 300 g tomaten gevierendeeld
- 1 knoflookteentje
- 20 g olijfolie
- 20 g Pastis
- 100 g droge witte wijn
- 750 g water
- 5 g visbouillon
- 10 g tomatenpuree
- 1 steranijs
- 1 kruidnagel
- sinaasappelschil van 1 sinaasappel
- 1 bouquet garni
- 6 g venkelzaad, gedroogd
- 200 g aardappelen in grote blokjes gesneden
- 60 g prei wit, gesneden
- 170 g wortelen in stukken snijden
- 150 g venkelknol schuin gesneden
- 300 g mosselen, vers, schoongemaakt
- 350 g verse kokkels
- 150 g goudbrasem, gefileerd, schoongemaakt in zes stukken gesneden
- 200 g zalmfilet, vers zonder vel, in zes stukken gesneden
- 150 g kabeljauwfilet, zonder vel in zes stukken gesneden
- 6 rauwe gepelde langoustines groot
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 360 kcal / 1507 kJ
- Eiweiß
- 37 g
- Fett
- 12 g
- Kohlenhydrate
- 19 g
- Ballaststoffe
- 6 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Witloof met ham, gegratineerd met comté
13 Std.
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Keine Bewertungen
Ananascarpaccio met roze sorbet
20 Min
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30 Min
Zalm met venkel
40 Min
Geroosterde porchetta met peren en uien
12 Std.
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
2 Std.
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50 Min
Avocadotartaar met ei en zalm
45 Min
Asperge ovenschotel
1 Std. 30 Min
Natuur yoghurt in de Varoma
12 Std.
Piña Colada sorbet
30 Min