
Geräte und Zubehör
Gegratineerde coquilles
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 25 Min
4 porties
Zutaten
-
Parmezaanse kaas in stukken gesneden (2 cm)60 g
-
sjalotten doormidden gesneden100 g
-
olijfolie20 g
-
whisky30 g
-
room, elk type (van koemelk)200 g
-
bloem20 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
gerookte paprikapoeder3 snuifjes
-
coquilles vers, met kuit, ongeveer 12 stuks350 g
Nährwerte pro 4 porties
Brennwert
1646.6 kcal /
6889.5 kJ
Eiweiß
101.3 g
Fett
113.3 g
Kohlenhydrate
51.6 g
Ballaststoffe
4.3 g
gesättigte Fettsäuren
59.1 g
Natrium
2646 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Kerst menu
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Zeevruchtennat met champagne
Keine Bewertungen
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1 Std. 30 Min
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Keine Bewertungen
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55 Min
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Gougère-soezen met zalmmousse
25 Std. 35 Min
Bearnaisesaus
20 Min
Mousse van ham
10 Min
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30 Min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 Min
Macaroni met ham en kaas
1 Std. 20 Min
Witloof met ham, gegratineerd met comté
13 Std.