
Geräte und Zubehör
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
4 porties
Zutaten
-
water600 g
-
witte asperges geschilt800 g
-
verse zalmfilets (± 130 g elk)4
-
boter in stukken200 g
-
eierdooiers2
-
citroensap2 el
-
zout2 snuifjes
-
gemalen witte peper2 snuifjes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
757.8 kcal /
3140.8 kJ
Eiweiß
44.3 g
Fett
62.3 g
Kohlenhydrate
2.8 g
Ballaststoffe
3.3 g
gesättigte Fettsäuren
33.5 g
Natrium
728.3 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

De Friend® in de zomer
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Salade van Gegrilde Maïs en Koriander-Vinaigrette
25 Min
Béarnaisesaus
Keine Bewertungen
Gegrilde Japanse Gyozas met Varkensvlees en Gember
Keine Bewertungen
Bosbessencake met Roomkaasglazuur en Citroen Curd
Keine Bewertungen
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1 Std.
Salade van boerenkool en rode kool
Keine Bewertungen
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1 Std.
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Keine Bewertungen
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45 Min
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50 Min
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
1 Std. 45 Min
Kip tikka masala
1 Std. 10 Min