Geräte und Zubehör
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
4 porties
Zutaten
-
water600 g
-
witte asperges geschilt800 g
-
verse zalmfilets (± 130 g elk)4
-
boter in stukken200 g
-
eierdooiers2
-
citroensap2 el
-
zout2 snuifjes
-
gemalen witte peper2 snuifjes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
728.3 mg
Eiweiß
44.3 g
Brennwert
3140.8 kJ /
757.8 kcal
Fett
62.3 g
Ballaststoffe
3.3 g
gesättigte Fettsäuren
33.5 g
Kohlenhydrate
2.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
De Friend® in de zomer
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Croquembouche met Sinaasappel Custard en Pure Chocolade
Keine Bewertungen
Hollandaise saus
Keine Bewertungen
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1 Std.
Kreplach
55 Min
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45 Min
Tarbot met salsasaus
Keine Bewertungen
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50 Min
Forel met hollandaisesaus
50 Min
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50 Min
Hollandaisesaus
15 Min
Bearnaisesaus
20 Min
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1 Std.