Geräte und Zubehör
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
4 porties
Zutaten
-
water600 g
-
witte asperges geschilt800 g
-
verse zalmfilets (± 130 g elk)4
-
boter in stukken200 g
-
eierdooiers2
-
citroensap2 el
-
zout2 snuifjes
-
gemalen witte peper2 snuifjes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
728.3 mg
Eiweiß
44.3 g
Brennwert
3140.8 kJ /
757.8 kcal
Fett
62.3 g
Ballaststoffe
3.3 g
gesättigte Fettsäuren
33.5 g
Kohlenhydrate
2.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
De Friend® in de zomer
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
40 Min
Slow Cooked Ossobuco met saffraanrisotto
Keine Bewertungen
Amarant cacao balletjes
Keine Bewertungen
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1 Std. 10 Min
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Keine Bewertungen
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45 Min
Hollandaisesaus
15 Min
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50 Min
Garnalen en mangosalade (glutenvrij)
Keine Bewertungen
Steak tartaar
30 Min
Gegratineerde coquilles
25 Min
Forel met hollandaisesaus
50 Min