Geräte und Zubehör
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
4 porties
Zutaten
-
water600 g
-
witte asperges geschilt800 g
-
verse zalmfilets (± 130 g elk)4
-
boter in stukken200 g
-
eierdooiers2
-
citroensap2 el
-
zout2 snuifjes
-
gemalen witte peper2 snuifjes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
728.3 mg
Eiweiß
44.3 g
Brennwert
3140.8 kJ /
757.8 kcal
Fett
62.3 g
Ballaststoffe
3.3 g
gesättigte Fettsäuren
33.5 g
Kohlenhydrate
2.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
De Friend® in de zomer
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Virgin passievrucht mojito
10 Min
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Keine Bewertungen
IJskroon van meringue en frambozen
4 Std. 10 Min
Lasagne bolognese met verse pasta
35 Min
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50 Min
Risotto met Parmezaanse kaas
40 Min
Aspergesoep met citroen
55 Min
Zalm in korst met citroen risotto
45 Min
Zalmfilet met boekweit en asperges
40 Min
Champignon en feta strudel met spinazie
1 Std. 45 Min
Klassieke sabayon
15 Min
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Keine Bewertungen