
Geräte und Zubehör
Hollandaise saus
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 15 Min
500 gram
Zutaten
-
citroensap, vers geperst20 - 40 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden175 - 350 g
-
eierdooiers4 - 8
-
zout½ - 1 theelepel
-
peper, vers gemalen1 - 2 snuifjes
-
water10 - 20 g
Nährwerte pro 500 gram
Brennwert
3611 kcal /
15119 kJ
Eiweiß
48 g
Fett
380 g
Kohlenhydrate
11 g
Ballaststoffe
0.2 g
gesättigte Fettsäuren
203 g
Natrium
939 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Wij geloven in de kracht van eigen creaties
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Champagne crème cake
Keine Bewertungen
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30 Min
Crème brûlée op Portugese wijze
Keine Bewertungen
Omelet Caprese
Keine Bewertungen
Paëlla
50 Min
Rode kool met appel
1 Std. 10 Min
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1 Std.
Tarbot met salsasaus
Keine Bewertungen
Half bolletje vanille en karamel
Keine Bewertungen
Express Aardbeien Dessert
Keine Bewertungen
Hollandaisesaus
15 Min
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50 Min