Geräte und Zubehör
Hollandaise saus
Zubereitung 5 Min
Gesamt 15 Min
500 gram
Zutaten
-
citroensap, vers geperst20 - 40 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden175 - 350 g
-
eierdooiers4 - 8
-
zout½ - 1 theelepel
-
peper, vers gemalen1 - 2 snuifjes
-
water10 - 20 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 500 gram
Natrium
939 mg
Eiweiß
48 g
Brennwert
15119 kJ /
3611 kcal
Fett
380 g
Ballaststoffe
0.2 g
gesättigte Fettsäuren
203 g
Kohlenhydrate
11 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Wij geloven in de kracht van eigen creaties
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Peperkoek met Honing
Geen beoordelingen
De eerste hap: Rijstpap
Geen beoordelingen
Boter plank met spinaziepesto
10min
Tarbot met salsasaus
Geen beoordelingen
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40min
Hollandaisesaus
15min
Bearnaisesaus
20min
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40min
Bouillabaisse
Geen beoordelingen
Béarnaisesaus
Geen beoordelingen
Bearnaisesaus
15min
Klassieke sabayon
15min