Geräte und Zubehör
Hollandaise saus
Zubereitung 5 Min
Gesamt 15 Min
500 gram
Zutaten
-
citroensap, vers geperst20 - 40 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden175 - 350 g
-
eierdooiers4 - 8
-
zout½ - 1 theelepel
-
peper, vers gemalen1 - 2 snuifjes
-
water10 - 20 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 500 gram
Natrium
939 mg
Eiweiß
48 g
Brennwert
15119 kJ /
3611 kcal
Fett
380 g
Ballaststoffe
0.2 g
gesättigte Fettsäuren
203 g
Kohlenhydrate
11 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Wij geloven in de kracht van eigen creaties
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Bearnaisesaus
20 Min
Hollandaisesaus
15 Min
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Keine Bewertungen
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Keine Bewertungen
Hollandaisesaus
15 Min
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Keine Bewertungen
Aspergesoep met citroen
55 Min
IJssandwich
Keine Bewertungen
Vinaigrette van paprika's
Keine Bewertungen
Yoghurtbroodjes met Cashewnoten en Muesli
1 Std. 40 Min
Vegan Lasagne met Linzen
Keine Bewertungen
Forel met hollandaisesaus
50 Min