Geräte und Zubehör
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
Zubereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
1 pot
Zutaten
-
grof rietsuiker200 g
-
vanillestokje in tweeën gesneden1
-
rabarber geschild en in stukken (4 cm)450 g
-
aardbeien gepeld en gehalveerd100 g
-
vers geperst citroensap (± een halve citroen)20 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 pot
Natrium
56 mg
Eiweiß
7.6 g
Brennwert
3772 kJ /
898.1 kcal
Fett
1.1 g
Ballaststoffe
13.1 g
gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
213 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Aan tafel 2022!
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Rabarber
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Klassieke sabayon
15 Min
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
2 Std.
Groentesticks met dipsaus en volkorenbroodjes
Keine Bewertungen
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45 Min
Confituur van ananas en gember
40 Min
Aardbeienjam
1 Std. 5 Min
Sinaasappelconfituur met Campari
1 Std. 35 Min
Ijs van chocolademousse
3 Std.
Traditionele vruchtenjam
55 Min
Appelmoes
20 Min
Rode kool met appel
1 Std. 10 Min