Geräte und Zubehör
Béarnaisesaus
Zubereitung 5 Min
Gesamt 20 Min
8 portie
Zutaten
-
dragon, vers4 - 5 takjes
-
sjalotten80 g
-
witte wijnazijn80 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken snijden180 g
-
eierdooiers4
-
zout½ - 1 theelepel
-
peper, gemalen2 snuifjes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 8 portie
Natrium
1272 mg
Eiweiß
25 g
Brennwert
7784 kJ /
1859 kcal
Fett
195 g
Ballaststoffe
1.6 g
gesättigte Fettsäuren
104 g
Kohlenhydrate
5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Met eenvoudige ingrediënten creëren we magie
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Groente-Omeletten
30 Min
Slow Cooked Ossobuco met saffraanrisotto
Keine Bewertungen
Hollandaise saus
Keine Bewertungen
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Keine Bewertungen
Pisco sour
10 Min
Avocado-ijs met Chocoladesaus
Keine Bewertungen
Gyoza met kip en knoflook
45 Min
Truffel-Parmesaan-Ravioli
3 Std. 30 Min
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
20 Min
Kalkoen-Currystoofpot met Rijst
Keine Bewertungen
Croissantburgers met Lever, Kaassaus en Peterselie
25 Std.
Pittige Groene Overheerlijke Power Salade
20 Min