Geräte und Zubehör
Butternut en gembersoep
Zubereitung 15 Min
Gesamt 35 Min
4 porties
Zutaten
-
olie15 g
-
verse gember15 g
-
butternut pompoen in stukken400 g
-
aardappelen in stukken100 g
-
rauwe cashewnoten60 g
-
zout½ tl
-
gemalen witte peper2 snuifjes
-
water volgens gewenste consistentie aan te passen700 - 750 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
5 g
Brennwert
697 kJ /
166 kcal
Fett
10 g
Ballaststoffe
2.9 g
Kohlenhydrate
12 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
De eerste hap: Kip en Groenten
Keine Bewertungen
Butternutsoep met Curry en Mango
30 Min
Koolstoofpot met kalkoen
40 Min
Courgettesoep met munt
35 Min
XXL - Pompoensoep
50 Min
Jack-o'-lantern gevulde paprika's
1 Std. 30 Min
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
3 Std. 45 Min
Mysterieuze soep
45 Min
De eerste hap: Bloemkool- en Aardappelpuree met Varkenshaasje
Keine Bewertungen
Veelzijdige gladde soep
45 Min
Koolrolletjes met gierstvulling en champignonsaus
1 Std. 40 Min
Risotto met oesterzwam en champagne
35 Min