Geräte und Zubehör
Butternut en gembersoep
Zubereitung 15 Min
Gesamt 35 Min
4 porties
Zutaten
-
olie15 g
-
verse gember15 g
-
butternut pompoen in stukken400 g
-
aardappelen in stukken100 g
-
rauwe cashewnoten60 g
-
zout½ tl
-
gemalen witte peper2 snuifjes
-
water volgens gewenste consistentie aan te passen700 - 750 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
5 g
Brennwert
697 kJ /
166 kcal
Fett
10 g
Ballaststoffe
2.9 g
Kohlenhydrate
12 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Balletjes in tomatensaus
1 h 10 min
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1 h
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
25 min
Rauwe chocolade bietencake
No ratings
Broccolisoep
15 min
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
40 min
Savooiekool Roulades met Rijst van Prei en Ham
1 h 40 min
Veganistische rollades met knoedels en rode kool
No ratings
Vegan Lasagne met Linzen
No ratings
Butternutsoep met Curry en Mango
30 min
Zachte Appelcake
50 min
Zachte wortelsoep met venkel
40 min