Geräte und Zubehör
Veelzijdige gladde soep
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
6 portie
Zutaten
-
olijfolie25 - 30 gram
-
gemengde groenten, om te fruiten (bijv. uien, sjalotten, prei), in stukjes gesneden (2 cm)170 - 200 gram
-
gemengde groenten (bijv. courgettes, wortelen, pompoen, zoete aardappelen, knolselderij, pastinaken, groene erwten), in stukjes gesneden als dat nodig is700 - 800 gram
-
water750 - 850 gram
-
groentebouillonpasta1 theelepel
-
zout1 theelepel
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
116.9 kcal /
489 kJ
Eiweiß
4.1 g
Fett
5 g
Kohlenhydrate
14.5 g
Ballaststoffe
4.7 g
gesättigte Fettsäuren
0.8 g
Natrium
727 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Zalm en koolsla broodbeleg
Keine Bewertungen
Parmezaan op plantaardige basis
5 Min
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Keine Bewertungen
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Keine Bewertungen
Gegrilde kaas met champignons
Keine Bewertungen
Geel gekleurde eieren
55 Min
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Keine Bewertungen
Portugees brood (Pão de água)
3 Std. 30 Min
Koekjes met chocopasta
1 Std. 40 Min
Romige Feta Dip
Keine Bewertungen
Koninginnenhapje
55 Min