Geräte und Zubehör
Macaroni met ham en kaas
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
8 porties
Zutaten
-
Parmezaanse kaas in stukken gesneden (2 cm)80 g
-
Cheddar kaas in stukken gesneden (2 cm)100 g
-
water1200 g
-
zout1 ½ tl
-
droge pasta, type macaroni280 g
-
olijfolie10 g
-
ham, gekookt in blokjes180 g
-
bloem50 g
-
volle melk650 g
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
cherry tomaten gehalveerd150 g
-
bevroren doperwten ontdooid150 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
764.9 mg
Eiweiß
18.4 g
Brennwert
1739 kJ /
415.6 kcal
Fett
20.4 g
Ballaststoffe
2.5 g
gesättigte Fettsäuren
8.9 g
Kohlenhydrate
39.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Klassiekers
27 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Koninginnenhapje
55 Min
Balletjes in tomatensaus
1 Std. 10 Min
Peren op Sinaasappelsiroop
Keine Bewertungen
Bolognesesaus
1 Std. 15 Min
Spaghetti carbonara
30 Min
Bechamelsaus
15 Min
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Keine Bewertungen
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30 Std.
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1 Std.
Aardappelpuree
45 Min
Béchamelsaus
15 Min
Balletjes in Tomatensaus op grootmoeders wijze
50 Min