
Geräte und Zubehör
Macaroni met ham en kaas
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
8 porties
Zutaten
-
Parmezaanse kaas in stukken gesneden (2 cm)80 g
-
Cheddar kaas in stukken gesneden (2 cm)100 g
-
water1200 g
-
zout1 ½ tl
-
droge pasta, type macaroni280 g
-
olijfolie10 g
-
ham, gekookt in blokjes180 g
-
bloem50 g
-
volle melk650 g
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
cherry tomaten gehalveerd150 g
-
bevroren doperwten ontdooid150 g
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
415.6 kcal /
1739 kJ
Eiweiß
18.4 g
Fett
20.4 g
Kohlenhydrate
39.1 g
Ballaststoffe
2.5 g
gesättigte Fettsäuren
8.9 g
Natrium
764.9 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Klassiekers
27 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Portugees crème brûlée
25 Min
Koninginnenhapje
55 Min
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
Keine Bewertungen
Krokant gebraad met moutbiersaus
Keine Bewertungen
Rode kool met appel
1 Std. 10 Min
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1 Std.
Witloof met ham, gegratineerd met comté
13 Std.
Aperol® Sour met Aquafaba Foam
Keine Bewertungen
Waterzooi van kip
1 Std.
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30 Min
Bolognesesaus
1 Std. 15 Min
Kip Fricassee met Asperges
1 Std.