Geräte und Zubehör
Aardappel- en groentenpuree
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
4 porties
Zutaten
-
bloemige aardappelen geschild, in plakjes gesneden (1 cm)600 g
-
groenten (bijv. pompoen, wortels, knolselder, yams, erwten, bloemkool, broccoli), indien nodig in plakjes (1 cm) gesneden, naar behoefte (zie tip)400 g
-
zout1 - 1 ¼ tl
-
melk350 g
-
ongezouten boter30 g
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
7 g
Brennwert
1041 kJ /
248 kcal
Fett
10 g
Ballaststoffe
4.9 g
Kohlenhydrate
32 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Groenten met aardappelen en vlees
35 Min
Bechamelsaus
15 Min
200 g prei fruiten
20 Min
Veelzijdige gladde soep
45 Min
Pasta in tomatensaus met chorizo
35 Min
Warme chocolademelk
10 Min
Groentensaus voor pasta
40 Min
Bechamelsaus
15 Min
Tomatensaus
40 Min
Appelmoes
20 Min
Aardappelpuree
45 Min
Romige tomatensoep
25 Min