Risotto met Parmezaanse kaas
TM6 TM5 TM31

Risotto met Parmezaanse kaas

4.3 (28 Bewertungen)

Zutaten

  • 40 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
  • 1 sjalot (ca. 30 g)
  • 40 g boter
  • 10 g extra vergine olijfolie
  • 320 g risottorijst (bijv. Carnaroli, Arborio), 14-15 minuten kooktijd (zie tip)
  • 60 g droge witte wijn
  • 820 g water
  • 1 bouillonblokje (voor 0,5 l), vlees of groente
    oder 1 volle tl huisgemaakte bouillonpasta
  • ½ - 1 tl zout, naar smaak

Nährwerte
pro 1 portie
Brennwert
1812 kJ / 433 kcal
Eiweiß
9 g
Kohlenhydrate
63 g
Fett
15 g
Ballaststoffe
1.8 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte