Geräte und Zubehör
Tomatensaus
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
6 porties
Zutaten
-
uien gehalveerd120 g
-
teentje knoflook1
-
extra vergine olijfolie50 g
-
tomatenblokjes uit blik800 g
-
suiker1 tl
-
zout volgens smaak½ tl
-
verse basilicumbladeren5 - 10
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 6 porties
Eiweiß
12 g
Brennwert
2723 kJ /
648 kcal
Fett
52 g
Ballaststoffe
6.3 g
Kohlenhydrate
33 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45 Min
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Keine Bewertungen
Brood en tomatensoep, opgerolde spinazieomelet en gestoomde ratatouillegroenten
1 Std. 5 Min
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1 Std. 10 Min
Aardbeienjam
1 Std. 5 Min
Traditionele vruchtenjam
55 Min
Aardappel- en groentenpuree
40 Min
Bechamelsaus
15 Min
Rode kool met appel
1 Std. 10 Min
Appelmoes
20 Min
Aardappelpuree
45 Min
Romige tomatensoep
25 Min