Geräte und Zubehör
Basilicumpesto
Zubereitung 10 Min
Gesamt 10 Min
6 porties
Zutaten
-
Parmezaanse kaas in stukken80 g
-
pijnboompitten30 g
-
teentje knoflook (optional)1
-
verse basilicumbladeren80 g
-
extra vergine olijfolie150 g
-
zout½ tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 6 porties
Eiweiß
34 g
Brennwert
7741 kJ /
1848 kcal
Fett
190 g
Ballaststoffe
4.6 g
Kohlenhydrate
7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pompoen baba ganoush
35 Min
Pesto en zongedroogde tomatencake
40 Min
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Keine Bewertungen
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
Keine Bewertungen
Bloemkool korma
2 Std. 20 Min
Geraspte Parmezaanse kaas
5 Min
Mexicaanse dip in laagjes
25 Min
Dille en feta flatbread
1 Std. 20 Min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1 Std. 35 Min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 Min
Bearnaisesaus
15 Min
Risotto met Parmezaanse kaas
30 Min