Geräte und Zubehör
Basilicumpesto
Zubereitung 10 Min
Gesamt 10 Min
6 porties
Zutaten
-
Parmezaanse kaas in stukken80 g
-
pijnboompitten30 g
-
teentje knoflook (optional)1
-
verse basilicumbladeren80 g
-
extra vergine olijfolie150 g
-
zout½ tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 6 porties
Eiweiß
34 g
Brennwert
7741 kJ /
1848 kcal
Fett
190 g
Ballaststoffe
4.6 g
Kohlenhydrate
7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pesto met basilicum
5 Min
Risotto met Parmezaanse kaas
30 Min
Dressing van mosterd-balsamicoazijn
10 Min
Pesto en zongedroogde tomatencake
40 Min
Kruidenvinaigrette
Keine Bewertungen
Roomkaasspread met radijsjes
5 Min
Quinoa salade met knapperige groenten
30 Min
Glutenvrije bloem
Keine Bewertungen
Siciliaanse Garnalensalade
40 Min
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
Keine Bewertungen
Mexicaanse dip in laagjes
25 Min
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1 Std. 10 Min