
Geräte und Zubehör
Mosselen in romige witte wijnsaus
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 45 Min
4 porties
Zutaten
-
verse peterselie enkel de blaadjes10 - 15 takjes
-
uien gehalveerd220 g
-
teentjes knoflook1 - 2
-
extra vergine olijfolie45 g
-
schoongemaakte mosselen1000 g
-
droge witte wijn150 g
-
zout1 snuifje
-
gemalen peper1 snuifje
-
lichte room (ong. 18% vet)100 g
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
223 kcal /
935 kJ
Eiweiß
6 g
Fett
17 g
Kohlenhydrate
5 g
Ballaststoffe
0.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Margarita van komkommer en chilipeper
Keine Bewertungen
Mosselen in kruidige tomatensaus
45 Min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50 Min
350 g sjalot fruiten
Keine Bewertungen
200 g ui kleuren
25 Min
Gekarameliseerde uiensaus
2 Std. 5 Min
Chocolade pudding zonder bloem
35 Min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40 Min
Groentesoep met pasta, varkensrollade met groenten, puddinkjes, muffins
Keine Bewertungen
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2 Std. 10 Min
Zalmtartaar
10 Min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2 Std. 20 Min