Geräte und Zubehör
Mosselen in romige witte wijnsaus
Zubereitung 25 Min
Gesamt 45 Min
4 porties
Zutaten
-
verse peterselie enkel de blaadjes10 - 15 takjes
-
uien gehalveerd220 g
-
teentjes knoflook1 - 2
-
extra vergine olijfolie45 g
-
schoongemaakte mosselen1000 g
-
droge witte wijn150 g
-
zout1 snuifje
-
gemalen peper1 snuifje
-
lichte room (ong. 18% vet)100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
6 g
Brennwert
935 kJ /
223 kcal
Fett
17 g
Ballaststoffe
0.9 g
Kohlenhydrate
5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
200 g prei fruiten
20 Min
300 g ui fruiten
Keine Bewertungen
Frittata met gestoomde aardappelen
1 Std. 15 Min
Lamslende met roze pepersaus
45 Min
Kipspiesjes met komijnrijst en warme groentesalade
2 Std.
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 Min
Pulled pork met gestoomde broodjes
3 Std.
Gegratineerde coquilles
25 Min
Mosselen in kruidige tomatensaus
45 Min
Soubisesaus
Keine Bewertungen
Kip met romige groenten saus
50 Min
Bechamelsaus
15 Min