
Geräte und Zubehör
Kabeljauw met citrusboter
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 50 Min
4 porties
Zutaten
-
sinaasappel liefst biologisch, schil en sap1
-
citroen liefst biologisch, schil en sap1
-
water700 g
-
aardappelen in stukken400 g
-
courgettes in plakjes (5 mm)400 g
-
boter
-
verse kabeljauwfilets (elk 120-200 g )4
-
zout volgens smaak½ tl
-
gemalen zwarte peper volgens smaak½ tl
-
boter80 g
-
anijszaad1 tl
-
verse peterselie alleen de blaadjes, gehakt3 takjes
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
405 kcal /
1694 kJ
Eiweiß
33 g
Fett
19 g
Kohlenhydrate
23 g
Ballaststoffe
2.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux

Het Basiskookboek
133 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Ananascarpaccio met roze sorbet
20 Min
Lactosevrije warme chocolademelk
Keine Bewertungen
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
1 Std.
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Keine Bewertungen
Rundvlees Stroganoff
1 Std.
Gevulde veggieslakken
45 Min
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
35 Min
Lentetaart met yoghurt
5 Std. 15 Min
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45 Min
Erwten met ham
25 Min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50 Min
Forel met hollandaisesaus
50 Min