Geräte und Zubehör
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
Zubereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
4 porties
Zutaten
-
sjalot gepeld30 g
-
rode wijn150 g
-
wortelen in staafjes (1 cm x 7 cm)300 g
-
varkenshaasje (500 g, ong. Ø 6 cm)1
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
water130 g
-
½ vleesbouillonblokje (voor 0,5 l)vleesbouillonpasta, huisgemaakt½ tl
-
jeneverbessen (optional)8
-
25 g rode bessenjamkersenjam25 g
-
boter20 g
-
maïzena (zetmeel)1 tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
29 g
Brennwert
1047 kJ /
250 kcal
Fett
7 g
Ballaststoffe
2.5 g
Kohlenhydrate
11 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Keine Bewertungen
Varkenshaasje in papillot
1 Std.
Kipfricassee
Keine Bewertungen
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 Min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 Min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2 Std. 40 Min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50 Min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35 Min
Rundvlees Stroganoff
1 Std.
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1 Std.
Runderragout met aardappelen
1 Std. 10 Min
Alpengratin
50 Min